Kedim Dali

PitaPata Cat tickers

18 Temmuz 2009 Cumartesi

giriş,


bloğa
konuya
yazıya giriş,

nasıl başlamalıyım bilemiyorum, aslında yıllarca günlük tutmuşluğum var. Ama günlük yazmayı bırakalı da yine yıllar oldu. Artık sadece özel seyahat ve/veya özel günlerde yazar olmuştum.
buraya yazmayı istedim, çünkü çook sevgili dostum biricik F. nin de uzun zamandır bloğu var. ve bana arada sırada sorar okuyor musun yazdıklarımı diye. ben de zaman buldukça gerçekten okuyordum ama sürekli takipçisi olamamıştım. çünkü bloğum yoktu ve burayı her ne kadar sık kullanılanlar listeme eklesem de tıklamak aklıma gelmiyordu. hatta bugün ortak gittiğimiz kuaföre gelen biricik dostum F., bana uğrayıp yine sorunca bu durumun ancak benim blog açmamla çözüleceğini söyledim. açarsam rahat rahat okurum diye , işte başladım yazmaya ve tabii ki okumaya :))



aslında hayatım da çook da ilginç şeyler olmuyor. evli de değilim çocuğum da yok :( ama bir kedim var- DALİ. Şu anda 4 yaş 2,5 aylık oldu. kendisi gerçek bir centilmen ;) benim deli gibi sevdiğim ama onun beni cool sevdiğini düşündüğüm, kedim . Çok göstermiyor sevgisini.Annemle beraber yaşıyoruz. Annem tatile vs bir yere gittiği zaman bana çok düşüyor ve benimle uyuyor. bir de tatlı oluyor ki anlatamam. en çok bel bölgesinden kaşıtmayı seviyor, bir de kendini taratmayı seviyor- mest oluyor. bir de annemin dediğine göre sigaranın ilk açılış anındaki jelatinin çıkardığı sesi duyunca nerede olsa koşup geliyormuş- ona jeletinden oyuncak yapılıyo ya (cingöz).

Çalışıyorum. Hem de haftanın 6 günü ve bazen 7. günü olan pazar günü bile işime uğramak kaydıyla. Yani haftasonu şehirdışı kaçamakları yok.uzun zamandan beri 10 gün üst üste tatil yapmadım.6 gün bile yapmadım.en fazla 5 gün ayrılabildim işimden :)) sevgimden diil tabii, mecburiyetten :( aslında mesleğini çok seven ama emekliliği bekleyen sessiz bir ben var içimde. çünkü yapmak istediğim bir çok şey var ertelediğim. bunların çoğu sanatsal uğraşlar bir kısmı hobiler bir kısmı da doğayla ilgili şeyler. spor yok içlerinde ve ne yazık ki hiç bir zaman gerçek bir sporcu disiplinim de olamayacak.

birrr de hayatımın anlamı, çok sevdiğim bir sevgilim M.Ö. var, yanından ayrılınca deli gibi özlediğim ve hasretle yolunu gözlediğim :) sevmek ve sevilmek çok güzel, umarım herkes bunu yaşayagörür. yalnızlığın insanlara hatta hayvanlara bile mahsus olmadığını düşünenlerdenim ben. bazen yalnız olmak güzel olabilir ama bazen. genelde bir ses bir seda ister herkes yakınında veya hatta yanıbaşında...
herkes seve ve sevile.......güle güle ...

6 yorum:

  1. İşte benim dostuma da bu yakışırdı. Blogun hayırlı olsun. Hep yanyanayız ama sanal alemde de birarada olacağız artık canım.

    YanıtlaSil
  2. Hayırlı olsun pet camiasına :)))

    YanıtlaSil
  3. yanılıyorsun canım, petler pek olmayacak gibi duruyor? yanılıyor muyum acaba :)

    YanıtlaSil
  4. teşekkür ederim.sizi seviyorum.
    evet olmayabilir :) zaten her günüm onlarla benim; benim için doğal bir durum, ama ilginç bir olay olursa mutlaka bahsederim :)

    YanıtlaSil
  5. hayırlı olsun blogun arkadaşım. sık sık yaz da ben de keyifle okuyayım. blog öyle süper bir şey ki insan ayrı düşse de sürekli berabermiş gibi oluyor.

    YanıtlaSil
  6. saol arkadaşım. umarım becerebilirim sürekli yazmayı- sizin gibi olmasa da ben de anlatmaya çalışacağım, neler olup bittiğini :)

    YanıtlaSil